Cerita seks datin

by  |  22-May-2020 12:33

Malaysia pun adooo~ lalallalallala So pilihan hati ai tentulah Station 2 hikhikhik. Sini sunrise awal gila, dalam pukul 5.40am gitu, sunset pun awal dalam jam 5.50pm ke 6pm.. Money Changer Mengikut pengalaman ai, tukar dekat sana lagi murah dari kita tukar dekat Malaysia.

Ai is lepak sampai seminggu weii HAHHAHAHA puas hati.. depends ;)) Waktu Solat Boracay Waktu solat korang leh refer dekat SINI.

Cerita seks datin Dirty chat no sining up

Umpamanya mereka diberi peluang untuk mencuba terlebih dahulu berbanding orang awam.

Dan ketika awal kehamilan emak saya, hasil ujian imbasan kandungan bayi mendapati jantina saya adalah perempuan.

kat sini banyakkkkkkkkkkkk sangat cafe/club/ pinoy dok dancing dancing pun ramai hihii. tapi stay sini, pasirnyaaaaaa ya allahhhh halusnyaaaaaaa putih memutihhhh bak hang! dan masa ai mula mula nak pergi pun, ai dok survey aktiviti jugak laaa hee~ banyakkkkkkkkkk sangat aktiviti pantai korang, mohon sediakan duit yaaa hihii... Masa kitaorang pergi kene pulak hari Jumaat, so kitaorang nak cari masjid untuk hubby solat jumaat. TApi masa di Boracay, ada satu kedai di DMall terima tukaran wang RM, RM9.00 okay!!

tak mahal tak murah just nice duit kita bayar hihii.... dan dua malam terakhir ai ada stay di Bulabog Beach. honeymoon kan korang, kene la habiskan masa berdua dalam bilik hikhikhik okbaiii ;p Haaaa ni soalan selalu yang ai terima. tiada perubahan waktu , sama je dengan Malaysia cuma siang hari lebih cepat .. Hari tu ai tukar duit dekat Ampang Park, RM9.15=1000peso . tu yang tak terasa sangat berbelanja dekat sana HAHAHHAHHA.

Pada peringkat awalnya, ia dianggap sebagai rahsia keluarga saya.

Community Discussion